Med sykkel på vei, grusvei, og sti:

  • Holmsbu – Villa Malla: 18 Km ( på vei)
  • Klokkarstua – Villa Malla: 15 Km ( vei og grusvei)
  • Sætre – Villa Malla: 17 km ( grusvei, sti)
  • Oslo – Villa Malla: 67 Km

Med Helikopter ( landingsplass på Villa Malla) 

  • Fra Ski: 21 Km
  • Fra Mysen: 46 Km
  • Fra Moss: 15 Km
  • Fra London: 1116 Km

Kartnåler og farger:

Hvis du mangler ett helikopter…  – så kan vi glede deg med kartet under som har fargekoder og de mest populære sjøfiskeplassene som er satt på kartet. Villa Malla og Solheim/Filtvet-Ferie har fått grønne kartnåler. Veier og stier har fått egne farger.

Veiene som er satt inn på kartet:

Over Stikkvann” som kan sykles, men du må ofte gå av og trille på høyeste punkt  ( merket: “sommerløype”). Når du har kommet deg over “Hauane” har du kun nedover til Filtvet på nydelig grusvei. Denne turen og de andre turene er perfekt designet for “sykling til mat og bilretur”. Det vil si at du sykler til-  og får venn eller venninne til å hente deg og dere etter mat og god drikke. Ett alternativ er buss. Turen fra Holmsbu går på asfalt. Turen fra Klokkkartstua viser deg “snarveien” over Røskestadvannet som er en grusvei med flott skogsnatur.

Åpnet kart:

Kartet under er “åpnet”. Det vill si at ansatte hos “Solheim” og “Villa Malla” kan sette inn bilder og informasjon. Dere trykker på det “blå korset” opp til høyre i kartet for å gjøre dette. Vi kan lage spesialkart som dere kan legge på egen hjemmeside hvis dere legger inn god informasjon og bilder.

www.godeminner.wordpress.com skriver:

ett mer sjarmerende og lekkert feriehus skal du lete lenge etter – det tør vi påstå. Og beliggenheten er fantastisk, med den beroligende opplevelsen av å være tett på sjøen fra stua, spisestua, kjøkkenet, terrassen, hagen og de fleste av soverommene.Mange blir overrasket over at det finnes slik «sørlandsidyll» bare én time fra Oslo. Huset har vært igjennom et omfattende oppussingsarbeid innendørs, som ble avsluttet våren 2012″

Alle bilder fra: www.godeminner.wordpress.c

Villa Malla skriver:

” Vi har hatt besøk av lokale, nasjonale og internasjonale gjester. Båtfolk og andre tilreisende har fra hele Norge funnet veien til Villa Malla som ligger en knapp time sør fra Oslo, lett tilgjengelig fra landveien, sjøveien og fra luften i form av at vi har vår egen landingsplass for helikopter tilgjengelig for våre gjester.

Vi er et åpent rom for allmennheten hvor alle kan føle seg like velkommen enten man vil spise et godt måltid fra vår generøse Middelhavsbuffet, eller bare nyte noe kaldt å drikke på terassen eller i strandkanten. For de av våre gjester som ønsker det enda mer avslappet, synk tilbake i våre deilige sofaer med store myke puter i overflod”

Fotograf: www.villamalla.no

Fotograf: www.villamalla.no

Zoom og klikk deg inn på kartnåler og turer under:

 

Med vennlig turhilsen

Hurum kommune

Bjørn Heidenstrøm

Prosjektleder